Arbeta på Inhab

Arbeta på Inhab

Personalen i första hand

Golven vi lägger och kunderna vi hjälper är viktiga men det kräver ett team av engagerade och duktiga medarbetare. Vi satte därför tidigt upp ett stort mål, vi ska vara branschens bästa arbetsgivare. För att lyckas med detta fokuserar vi på kompetensutveckling, ansvarsfördelning, de bästa arbetsverktygen och strävar efter att skapa en stark lagkänsla.

Golvläggning är ett hantverk som kräver mycket träning, men vi arbetar samtidigt med utbildning och varje medarbetare har en personlig utvecklingsplan. Alla medarbetare får möjlighet att gå externa kurser men vi ger också intern utbildning och har konsulter som går igenom olika processer i ett led i vår ISO-certifiering.

Till skillnad mot många andra företag i branschen har vi valt att dela rollen som arbetsledare. Det gör att fler får möjlighet att ta ansvar och utvecklas i sin roll på företaget. Vi tycker att det är viktigt att fler ska få möjligheten att bidra och ta ansvar.

Vårt team här på Inhab lägger ner sin själ i sitt arbete och vi tycker därför att det är viktigt att förse vår personal med bästa möjliga verktyg. Det betyder bland annat att vi investerar mycket i vår maskinpark men också att alla golvläggare får en egen bil och iPhone.

För att stärka lagkänslan och göra det tydligt att vi alla arbetar mot samma mål har vi en bonus som baseras på hur bra det går för företaget som utgår till alla anställda.

Vi är medlemmar i

Sveriges Byggnadsindustrier

För att vara en trygg och bra arbetsgivare anser vi att det är viktigt att erbjuda tydliga villkor, marknadsenliga löner och försäkringar. Vi på Inhab är därför medlemmar i Sveriges Byggnadsindustrier och följer Byggnads kollektivavtal.

Vi söker fler medarbetare

Vi på Inhab växer och söker ofta nya duktiga medarbetare. Ta chansen att arbeta på branschens främsta företag eller tipsa någon du känner om oss. Nedan listar vi lediga tjänster just nu med länk till beskrivning om tjänsten:
Se jobb: Golvläggare till vårt industrigolv-team
Se jobb: Extrapersonal till vårt industrigolv-team
Se jobb: Inhab söker Ekonomiansvarig till Göteborg

Kontakta oss

KONTAKTA OSS